Velkommen

 

 

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
2 days ago
Dragracing.dk

Så er der flere datoer til kalenderen. 🏁 ... Se mereSe mindre

3 days ago
Dragracing.dk

TidslinjebillederNOPREP 23 April ... Se mereSe mindre

2 weeks ago
Dragracing.dk

Husk at du kan spare 25 % på din DASU kører licens ved indløsning hos DASU så inden d. 31 Januar.

Bemærk også !!!
Skal du have nye SFI godkendelse til din bil i år så bestil i god tid så den / de tekniske kontrollanter kan planlægge.
Du bestiller online via DASU.

Vedr. Vores planlagte løb 10 September bliver vi nød til at flytte datoen til 17 September da der bla. Er No Prep på Malmø " Battel og Øresund " d.10 September og næsten alle arrangører vil være i Malmø den dato.
... Se mereSe mindre

3 weeks ago
Dragracing.dk

Kære alle drag & street racers først af alt godt nytår, håber I alle er kommet godt ind i det nye år og er friske på race når sæsonen starter.

Vi har haft bestyrelsesmøde i December hvor vi fastsatte vores 2 løb på Avedøre Holme ( Stamholmen ) d.18 Juni & 10 September. Det er planen at de to løb skal indgå i en samlet Dasu DM streetrace cup men hvor arrangører uden for Dasu også er med mere info når den er på plads.

Vi blesluttede også at Dr.dk er med ved årets Viking Run med en stand og samme weekend er der Copenhagen Classic Race og der vil vi også gerne være med begge arrangementer er 5 - 7 August.

Lidt flere datoer kommer her også :
27 Marts General forsamling i Acc's lokaler på Ladegårdsvej 8 i Kastrup mere info følger senere.

2 April trailer arbejdsdag for dem der er friske på at give en hånd med det foregår på vestsjælland i nærheden af Regstrup.

Lidt DASU nyt kommer her også.
I burde alle have modtaget en kontingent opkrævning fra kasseren det er vigtigt at i hurtigt betaler jeres kontingent hvis i vil spare 25 % på jeres Dasu kørerlicens indløsning, tilbuddet fra DASU gælder kun til 31 Januar efter den dato er det normal pris. Men husk før at du indløser din kører licens hos Dasu kræver det at dit klub kontingent er betalt.

Py ha sikke en masse info....
Tak for at du læste med.
Hilsen
Formanden
... Se mereSe mindre

2 months ago
Dragracing.dk

Rigtig hyggelig dag hos Lotte & Morten i Jyderup hvor Dasu's ( Dr.dk's ) ( Dcd's ) tekniske kontrollanter var til det årlige
opfrisknings kursus i teknisk kontrol af dragracing / streetracing køretøjer med nyheder fra 🇺🇸🇸🇪 her med lærerig information af Conny christiansson.
Tusind tak for super forplejning Lotte Hansen du er fantastisk til at sørge for os ❤️ og Tak Christian Damgård for lån af racerbil til at øve sig med.
... Se mereSe mindre

 

 

Powered by WordPress