Velkommen

Registrering i Dasu 

Medlemmer der har indbetalt deres kontingent frem til d. 14. marts 2020
er nu registreret i DASU.

——————————————————————————–

Focus på teknisk kontrol, en del af vores 2020 plan.

Det er vores håb, at vores kørere for fremtiden stolt vil vise en danske vognbog frem, når I repræsenterer dansk dragracing i udlandet. Vi forventer at med vores nye tekniske setup og de aftaler som vi har indgået med vores nabolande, at jeres deltagelse i udenlandske events til at blive nemmere.
Læs mere om det i følgende dias.
Download endvidere det nye tekniske reglement på:
https://www.dasu.dk/reglementer/#/reglement-8-dragracing
eller
https://www.dropbox.com/…/219yz0…/AACLsS7STaApKT75ttEuavC3a…

 

 

 

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Sidste NYT

3 days ago

Dragracing.dk

Hej alle
I de så forholdsvise så triste Corona tider hvor det ene arrangement efter der andet bliver aflyst så syntes vi her fra bestyrelsen at vi ville glæde jer alle med lidt positivt at se frem imod.
Hvor vidt vores første løb d. 13 Juni kommer til at kunne afvikles er stadig for tidligt at kunne spå om, men vi arbejder hen i mod denne første dato.

Derimod vil vi nu løfte sløret for hvor vi kommer til at afvikle vores løb i år.
Det var meningen at vi ville offentliggøre dette på vores generalforsamling d.14 Marts, men den kunne jo heller ikke afholdes grundet Corona restriktioner vedr. samlinger af flere personer så som situationen ser lige nu ved vi ikke hvornår denne kommer til at kunne gennemføres.
Derfor kommer nyheden her og nu 😁

Vores løb bliver i år kørt i Skælskør på
Askelunden ved ( Stigsnæs ) 👏
Der er 600 m vej lige ud med en bane i hver side på ca. 5,5 m samt retur vej uden om denne strækning.
Igen beboelse i nærheden og ganske ugenert, samt rigtig gode pit forhold hvis alt stadig er intakt 🙏
... Se mereSe mindre

3 weeks ago

Dragracing.dk

Generalforsamlingen 14 Marts aflyst. ... Se mereSe mindre

4 weeks ago

Dragracing.dk

I dag var vi ( vores fotograf Thomas Bergkrantz, Finn Hornbech -tidtagning & jeg Lene Jensen ) inviteret med til Drivers Club på FDM Sjællandsringen for bla. at fortælle de unge mennesker lidt om vores sport ,vores aktiviteter, officials samt om det nye sted som vi kommer til at køre på fremover.
Vi hørte politiet fortælle om ulykkes statistikker, narko / alko test samt Chris Breum fortælle om sin ulykke som udsendt soldat og om hvordan man kommer videre med to kunstige underben det var så stærkt 👍 og så viste han sin super flotte Supra frem.
... Se mereSe mindre

I dag var vi ( vores fotograf Thomas Bergkrantz, Finn Hornbech -tidtagning & jeg Lene Jensen ) inviteret med til Drivers Club på FDM Sjællandsringen for bla. at fortælle de unge mennesker lidt om vores sport ,vores  aktiviteter, officials samt om det nye sted  som vi kommer til at køre på fremover.
Vi hørte politiet fortælle om ulykkes statistikker, narko / alko test samt Chris Breum fortælle om sin ulykke som udsendt soldat og om hvordan man kommer videre med to kunstige underben det var så stærkt  👍 og så viste han sin super flotte Supra frem.Image attachment

 

 

Powered by WordPress